[meta name="facebook-domain-verification" content="n930ireuzcf1mmn5xprg945nba9rm8” /]

LED-skilte

LED

CSCSolutions.dk – LED-skilte til fornuftige priser

indendørsskilte, csc solutions aps, cscsolutions,

Hvorfor vælge et LED skilt?

Vi ved hvor vigtigt det er at din forretning eller virksomhed tager sig godt ud, og vi er naturligvis med dig hele vejen fra idé til det færdige skilt.

Et grønnere aftryk på miljøet:

Et LED skilt har en levetid på 50.000-100.000 timer og bruger omkring 10-20 watt pr LED-bogstav (lidt mere for en lysboks). Dette er en reduktion på 80% samlignet med, hvad et neonskilt bruger, samtidig med at et LED-skilt ikke indholder giftige flourscerende gasser til at oplyse skiltet med.

Lav vedligeholdelse:

Vores LED-skilte er lavet i vedligeholdelsesfrie materialer, som ikke kræver nogen væsentlig beskyttelse mod vind og vejr. Dette kombineret med den lange levetid gør, at LED-skilte er at foretrække, når du skal investere i dit nye skilt og ikke har tid til løbende vedligeholdelse.

Kundetilpassede LED skilte:

Det er praktisk talt kun fantasien der sætter grænserne for, hvordan dit næste LED skilt skal se ud. Vi kan tilpasse skiltet dine behov, både med hensyn til størrelse, udseende og måden det skal monteres på.

Du kan også sagtens bruge et LED-skilt til indendørs udsmykning i f.eks. din butik eller på et kontor, vi tilpasser det dit behov.

Få inspiration til dit næste skilt her:

LED-lysboks

LED-bogstaver

Salgs- og leveringsbetingelser

Her kan du hente vores salgs- og leveringsbetingelser

Hovedkontor

Kirkevej 11
9240 Nibe
CVR: 33754604

Åbningstider

Hverdage mellem 8 og 16